FeaturesInterviews

Exclusive Interview with Jayblack Collection CEO – Bamidele Oluwatobiloba John

Advertisement
Advertisement
Advertisement



WELCOME TO THIS SECTION, AM SEUN JOSEPH EKEMODE DAMILARE THE CEO OF TOPNEWS BLOG WITH ME HERE IS BAMIDELE OLUWATOBILOBA JOHN. WE ARE HERE TO HAVE ONE ON ONE CONVERSATION WITH ME ON THE MOST TRENDING BRAND IN BOWEN UNIVERSITY. LET BEGIN 

1)Who are you,where are you from and what do you do? 

     Answer:

My name is bamidele oluwatobiloba john,I make shoes,badges and I do video skit too


  (2)what unique quality or qualities do you think you can bring to the table ?

Answer:
I can offer you the best shoes you could ever think of with the help of God and I can act in any area you tell me to act.

(3) You are a creative person,with interests in entertainment,music or fashion.who was the first artist to make a big impression on you?

Answer:
…hmmmmmm  well I cant really say almost all the actors inspiresme… I think funke Akindele

(4) who was the last artist to make a big impression on you?

Answer:
I would say rock.

(5) you are young,and New to fashion industry.what has been biggest surprise or learning curve so far?

Answer:
how one gets more customers and all makes the game in the industry more fun.

(6) who motivates you?

 Answer:
What motivates me is just God because he said it in his word that he would always be there for us always that’s why I do say its God.

[7) who distract you?

Answer:
No one

(8) who is under-appreciated?

 Answer:
Don’t know



  (9) What is the best experience you had in fashion or entertainment industry?

Answer:
those times people come to meet and compliment me about my works and all. I feel happy and all.


(10) what project are you working on now next?   .Thank you very much


Answer:

It’s in God’s hand, you would see it soon

PHOTO SPEAKS:

                          THANKS FOR VISITING OUR BLOG.YOU CAN FOLLOW US ON INSTAGRAM

FOR ONLINE HYPES,PROMO,INTERVIEWS AND PUBLICATION ON TOPNEWS BLOG.MESSAGE SEUN ON WHATSAPP : 08146428423

YOU CAN FOLLOW US ON INSTAGRAM

                                                                                 TOPNEWS

TOPNEWS WELCOMES SMILES IN ALL SHAPES AND SIZES.IF YOU WOULD LIKE TO SHOW OFF YOUR SMILES,FIGURE,SENSE OF STYLE OR YOU SIMPLY ENJOY BEING IN FRONT OF THE CAMERA .APPLY FOR THE FACE OF THE WEEK .SEND TWO RECENT PHOTOS,YOUR FULLNAME,HOMETOWN,AGE AND PHONE NUMBER TO ANY OF OUR AGENTS ACROSS AFRICA:

UNCLEBLESS (GHANA) – +233543067703(WHATSAPP NUMBER AND CALL ONLY)

SEUN JOSEPH(NIGERIA) – +2348146428423

MESSAGES US ON OUR MAIL @ damislinkmediatech@gmail.com





Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comment here

x
%d bloggers like this: