FeaturesInterviewsLifestyle

Exclusive Interview with Miss Ideal Nigeria Ecowas 2017 – Queen Eniola Christabel

Advertisement
Advertisement
Advertisement

In an exclusive interview with Topnews Blog, Queen Eniola opens up about her modelling journey, her dreams and dishes about what’s next for her. Let’s get right into it.

What is Miss Ideal Nigeria

Miss Ideal Nigeria is a pageant that is always in search of A QUEEN WITH A BIG HEART. My role is to champion charity and empowerment programmes throughout my reign.

MEET QUEEN ENIOLA CHRISTABEL

Eniola Christabel Amuzat is a model, make up artist, philanthropist, and a student. She is the current Miss Ideal Nigeria ECOWAS 2017, and she will also be representing Nigeria in Miss West Africa 2018 in Ghana.
Read her exclusive interview with Women Of Rubies, below:
Childhood
My childhood influenced what I do today. I didn’t wish to go into modelling but I have always wished to be a beauty queen. Right from primary school, I loved fashion and always wanted to be outstanding. I remember that I used to cry to be the Queen of my House during inter house sport. Getting to this stage now is more like a manifestation of what I have craved for.



ABOUT ME
Eniola Christabel is a model, a student & a make up artist. I was born on December 17 in the 90s. I am the first child of a family of 3. My parents are Mr and Mrs Folaseye Amuzat. I derive joy in photo shoots, inspiring young girls and children, meeting new faces and make overs. I like honesty, humility, trustworthiness , I so much hate lies, disappointment and deceit.
I started modelling in 2011, because of my huge passion for modelling and love of being in front of the camera. I am charismatic, bold and courageous.

Achievement so far:
– Miss Ascom in 2013,
– Top 10 miss charismatic Nigeria 2015,
– Top 5 Miss Oyo state 2015,
– Face Of Fashion Africa Culture 2016,
– ANUCA awards; Campus choice student model of the year 2017,
– Cover page of Travelscope Magazine South Africa,
– Africa Icon awards;  Most Famous queen of the year 2017,
– Brand face for luxe and elan,
– Presently The Miss Ideal Nigeria ECOWAS 2017


As a make up artist : i can transform you to look exceptionally beautiful.

QUESTION 1:
What it like being part of Miss Ideal Nigeria Ecowas 2017 ?

Answer: Being a Miss Ideal Nigeria is like a dream come through, especially the privilege to work under House of Twitch



QUESTION 2:
What is your motive for being part of the Beauty Pageant?



Answer:
I actually just need a platform to engage in humanitarian projects and ability have great impact in African society. That’s why I ventured into Pageant

QUESTION 3:
Do you think without pageants you won’t have the reach and the impact ?



Answer:
I might, but I still need the voice, the support and push to drive my passion.



QUESTION 4
Why did you keep trying after being part of other beauty pageants?


Answer:
I keep trying because am still on the track, I’ve not gotten to one-third of my dream. I intend to grow to the level of going international and conquer on the world stage. It is not ambitious to dream of being the global ambassador for big brands because it is the desire of God that one should leave beyond their immediate territory.


QUESTION 5:
What gave you an edge over the other contestants?


Answer:
God’s grace , my parent blessings and determined mind. I never feel intimidated when I’m in a contest.


QUESTION 6:
What were your plans when you won the pageant and how far you gone with it ?




Answer:
Miss Ideal Nigeria is a pageant that is always in search of A QUEEN WITH THE HEART.
My Role is championing charity and empowerment programmes throughout my reign. And of course be shining example where ever I am.



With my poise, charisma, & courage to make impact in the African society. I have empowered and shared gifts amongst widows and less privileged. and I also donated blood at National Blood Transfusion Service centre in Total Garden, Ibadan.



Presently, I have an upcoming project tagged “HERALD”, which is centered on aspiring models and beauty queens.





It will be for Saturday Summit with medical check up, intensive catwalk training , opportunity to brand face of the make-up outfits and many more. All these goes for just #5500 per head. 



QUESTION 7:


What would you have been if you weren’t a beauty queen?


Answer:
Don’t lemme say I would because I am in in school training to be a good presenter. Apart from modelling, am into Makeup .



QUESTION 8:


Being in the public eye now, you get a lot male attention, how do you handle that?


Answer:

It’s normal “Oju ko le sope oun ri arewa, ko ni oun o ri nkan. So I make friends with those who are showing face to support my career. I do turn most to uncle or call them daddy..lols.


QUESTION 9:
Your Rewards So Far?

Answer:

1) Facial model for different makeup artists.
2)  Series photoshoots with Photographers and stylists.
3) Campus queen of the year 2013

5) Top 15 at Miss Charismatic Nigeria 2015
6) Top 5 at Miss Oyo state 2015
7) Face Of Fashion Africa Culture 2016
8) Student choice model of the year [ANUCA Award 2017)



QUESTION 10:

Words of advice for aspiring Models?

Answer:
To every flawless  and beautiful aspiring model; Always get your parents support. Never get intimidated. Don’t defile for yourself for what you can’t defend.

Be focus.
Be ready to learn.
Be Prayerful.


                                                           


FACEBOOK: QUEEEN ENIOLA CHRISTABEL
TWITTER: iamlilposh
Instagram: missidealnigeriaecowas2017.


For jobs,special appearance, contact  House of Twitch 08143349153, 08035798746.


QUEEN ENIOLA THANKS FOR YOUR TIME WITH TOPNEWS.

PHOTO SPEAKS:






  THANKS FOR VISITING OUR BLOG.YOU CAN FOLLOW US ON INSTAGRAM

Message me for online Hype, promo, interviews and publication on “Topnews Blog”
on WhatsApp (Seun Damilare ekemode) – 08146428423

YOU CAN FOLLOW US ON INSTAGRAM

                                                                                 TOPNEWS

TOPNEWS WELCOMES SMILES IN ALL SHAPES AND SIZES.IF YOU WOULD LIKE TO SHOW OFF YOUR SMILES,FIGURE,SENSE OF STYLE OR YOU SIMPLY ENJOY BEING IN FRONT OF THE CAMERA .APPLY FOR THE MODEL OR FACE OF THE WEEK .SEND TWO RECENT PHOTOS,YOUR FULLNAME,HOMETOWN,AGE AND PHONE NUMBER TO ANY OF OUR AGENTS ACROSS AFRICA:

UNCLEBLESS (GHANA) – +233543067703(WHATSAPP NUMBER AND CALL ONLY)

SEUN JOSEPH(NIGERIA) – +2348146428423

MESSAGES US ON OUR MAIL @ damislinkmediatech@gmail.com

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comment here

x
%d bloggers like this: