FeaturesInterviews

#TheSpotLight: Exclusive Interview With Fast Rising Artiste Abisola

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Welcome to another exciting edition of the show that brings you true stars worth celebrating.

Fast rising singer, songwriter and instrumentalist based in the Nigeria Banjo Oladapo Abisola also known as Abisola recently had an interview session with us as a way of promoting his first ever single to be released for the public hearing.

In the interview, Abisola tells us about how he started his musical career and what led him into Music.

Read More Below:

QUESTION 1 – WHO ARE YOU ,WHERE ARE YOU FROM AND WHAT DO YOU DO?


Ans- My name is Banjo oladapo Abisola the stage name ABISOLA, am from ijebu Igbo ogun state and I do music.




QUESTION 2 – WHAT UNIQUE QUALITY OR QUALITIES DO YOU THINK YOU CAN BRING TO THE TABLE  ?

Ans- My scope of interpreting life into words and rhythms  that suits every ears and makes it irresistible for all.


QUESTION 3 – YOU ARE A CREATIVE PERSON WITH INTERESTS IN ENTERTAINMENT ,MUSIC OR FASHION.WHO WAS THE  FIRST ARTIST TO MAKE A BIG IMPRESSION ON YOU?
Ans-  My interest in is all in music for now, I love tracychapman very much .She plays the acoustic guitar and her voice makes me feel so relaxed to my bone marrow.



QUESTION 4 – WHO WAS THE LAST ARTIST TO MAKE A BIG IMPRESSION ON YOU?

Ans  – Ed Sheeran



QUESTION 5 – YOU ARE YOUNG AND NEW TO MUSIC INDUSTRY.WHAT HAS BEEN YOU BIGGEST SURPRISE OR LEARNING CURVE SO FAR?

Ans – nil


QUESTION 6 – WHO MOTIVATES YOU ?

Ans – Motivation comes from all angles though. But Basically I get motivated by my environments.



QUESTION 7 – WHO DISTRACT YOU?
Ans – Hahahaaahaha, well a friend that I will love to keep her name off public.


QUESTION 8 – WHO IS UN-APPRECIATED ?

NIL

QUESTION 9 – WHAT IS YOUR BEST EXPERIENCE YOU HAD IN ENTERTAINMENT INDUSTRY?

Ans – That was the day I was on a live radio program and a caller told me he fought masturbation via listening to one of my songs titled JERICHO.



QUESTION 10 – WHAT PROJECT ARE YOU WORKING ON NOW NEXT?

Ans – Am working on dropping atleast two visuals to my songs which will be coming up on TV for everyone to see soonest…





And that was how our interview ended with ABISOLA  giving us a little info about himself and his musical life. We cannot wait for the release!







Connect with Abisola:
Twitter/Instagram: @Abisolanoni

#TheSpotLight is brought to you by TOPNEWS BLOG  to showcase amazing talents and entrepreneurs who are destined for greatness. Would you like to be on #TheSpotLight?


Contact Topnews blog on:
Email: damislinkmediatech@gmail.com
Twitter/Instagram: @topnewssite
Facebook: www.fb.com/topnewssite
Whatsapp: +2348146428423

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comment here

x
%d bloggers like this: